2011. július 29., péntek

Döblin, Alfred: Berlin, Alexanderplatz - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Berlin, AlexanderplatzA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
Az expresszionista próza emblematikus alkotása, melyből film is készült, harminchárom év után kerül ismét a magyar olvasók kezébe Soltész Gáspár fordításának felfrissített szövegével. A huszadik századi nagyvárosélményt, a hitleri hatalomátvételt megelőző zűrzavaros viszonyokat örökíti meg az először 1929-ben megjelent regény egy hányatott életű munkásember sorsán keresztül. Franz Biberkopf szerelmi gyilkosság miatt elszenvedett négy éves börtönbüntetéséből szabadul. Az erkölcsileg nem épp megingathatatlan, de alapvetően nem rossz kisember elhatározza, hogy a maga erejéből új életet kezd, és nem elégszik meg azzal, hogy szállítómunkásból újságárussá avanzsált a nevezetes Alexanderplatzon. A körülmények azonban kevés választási lehetőséget biztosítanak számára, így hősünk az alvilágban köt ki, ahol szívesen fogadják. Reinhold, az alvilág rettegett ura azonban mindenéből kiforgatja, és Biberkopf hamarosan ismét a hűvösön találja magát. Ezen is valahogy csak-csak túljut, de végzetét nem kerülheti el - valódi ellensége maga a nagyváros, a szegénység és a pompa kontrasztjával, talmi csillogásával, fényeivel, éjszakai bordélyházaival feldíszített, végzetébe rohanó metropolisz: Berlin, mely a történet végén a nagybetűs Halál démonikus képében látogatja meg. A pikareszkszerűen bonyolított cselekmény mellett a korszak atmoszféráját érzékelteti, és a dinamikus, ironizáló narrációt gazdagítja a hős szavajárásából, gondolatfoszlányaiból, bibliai szövegekből, korabeli vers- és slágerszövegek, hazafias indulók, időjárás-jelentések, ügyvédi beadványok részleteiből, kocsmai szitkokból bőven merítő nyelvhasználat is. A modern próza értő olvasóinak figyelmébe ajánlható, tipográfiailag igényes, kemény fedeles kiadvány állományfrissítés céljára is kiválóan alkalmas. ISBN: 978-963-07-8818-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 08:58
. Döblin, Alfred: Berlin, Alexanderplatz - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése