2011. július 30., szombat

Körömdíszítő szett nyomda ( DIY NAIL ) AKCIÓS!! - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

Készíts magadnak gyönyörű körömnyomdás körömdíszítéseket otthon, percek alatt!
Akár naponta változtathatod, és biztos lehetsz benne, hogy olyan szép lesz amiről el sem hiszik, hogy a Te alkotásod.
A körömnyomdás díszítés alapja annyira egyszerű, hogy az otthoni felhasználók is könnyen gyors sikereket érnek el vele, így, akár Te is nyugodtan használhatod, és készíthetsz magadnak ilyen szép körmöket.
Hogyan készíthetsz ilyen díszítéseket?
A díszítés pontos leírása. Mit? Mikor?
Mivel, és hogyan kell csinálni.
4 minimális kellék szükséges hozzá.
1. Nyomdázó 2. Lehúzó penge (fontos, hogy fém penge legyen) 3. Mintakorong 4. Mintázó körömlakk
A körömdíszítés menete:
1. Tetszőleges színnel lakkozd ki a körmöd.
2.
Fesd le a mintakorongon található gravírozott minták egyikét tetszőleges színű körömlakkal.
3.
A lehúzó segítségével a felesleges körömlakkot húzd le a korong felületéről.
4.
Vedd fel a mintát a mintázó párnával.
5.
A mintát a megfelelő irányba forgatod.
6.
A mintázóval nyomd a köröm felületére a mintát.
7.
Fedőlakkal tartóssá teheted a körömdíszítést.
Akár bal, akár jobbkezes vagy, egyszerűen el tudod készíteni a mintát, az ügyetlenebb kezeddel is.
Milyen mintákat készíthetsz?
 
A minták alapjait a mintakorongba gravírozott formák adják.
A minták olyan részletesek, hogy a virág levél egy gombostű fejénél is kisebb lehet.
A gyönyörű, aprólékosan kidolgozott minták lézergravírozással készülnek. Ez lehetővé teszi, hogy mindig tökéletes, egyforma, kontúros mintákat készíthess.
A korongok rozsdamentes acélból készülnek, rendkívül tartósak, nem kopnak el, és ugyanolyan szép mintákat készíthetsz velük, évekkel később is.
 
 
 
 
A minták színei.
 
A mintákat mintázó körömlakkal készítheted el, olyan lakkot kell használnod, amilyen színű mintát szeretnél.
A körömlakkoknál arra kell figyelned, hogy sűrű mintázó lakkot használj. Ezekkel a lakkokkal tökéletes díszítéseket készíthetsz. Mintázó lakkokat később bármikor beszerezhetsz, ha elfogyott.
Az alap lakk elkészítése.
Az alapszín elkészítésének a nyomdázás szempontjából nincs jelentősége, bármilyen színű, márkájú lakkot használhatsz, csillámosat, egyszínűt, vagy színtelent is.
Ha szoktad lakkozni a körmeidet, azt a legkönnyebb pár mintával még látványosabbá és egyedibbé tenni.
Alaplakkoknak, nem feltétlenül szükséges drága lakkokat használni, a fő szempont, hogy tartós alapot készíts, ami nem pattog le hamar a körmödről. Ha van jól bevált lakkod az is tökéletesen használható.
A körömnyomdás körömdíszítés előnyei,
más díszítésekkel szemben.
 
Hol, és hogyan használhatod a körömnyomdás díszítéseket a legjobban?
1. Tökéletes minták.
A korongokba gravírozott mintákkal, a lehető legrészletesebb díszítéseket tudod elkészíteni. Nem létezik olyan technika, amivel ezt el tudod érni, ráadásul évek múlva is használhatod, a minták mindig tökéletesek lesznek.
2. A nehezen elkészíthető díszítések, kiválthatóak.
A körömnyomdával több körömdíszítési mód is helyettesíthető, akár részben, akár teljesen.
Körömmatrica.
A korongokból kivett minták, a körömmatricát helyettesíthetik a legjobban. A körömnyomda további előnye, hogy könnyen cserélhetsz színt, és nem kell vigyáznod a mintára, hiszen könnyen készíthetsz újat.
Körömdíszítés tűvel.
Ez a körömdíszítés, még mindig népszerű, nem véletlen, hiszen szép minták készíthetőek ezzel a díszítéssel is. Hátránya, hogy nagyobb kézügyesség kell hozzá, mint a körömnyomdához, főleg, ha mindkét kezedre el szeretnéd készíteni a díszítéseket.
A mintaválasztékban számtalan virág, és nonfiguratív minta található, amihez hasonlót a tűs díszítéssel tudsz csinálni, a különbség csak annyi, hogy a körömnyomdával ezeket sokkal könnyebb elkészíteni.
Francia manikűrös körömdíszítések.
 
A köröm végek más színűre festése, megszokott díszítési forma. A körömnyomda korongokon rengeteg speciálisan ezekre a díszítésekre is találsz mintákat, ezekkel még látványosabbá teheted a francia manikűrös körömdíszítésedet.
Körömdíszítő hálók és anyagok beépítése.
Több manikűrös épít már a zselébe különböző anyagokat, hálókat, bőröket, ez kétség kívül látványos díszítés, de nagyon időigényes és nem egyszerű. A körömnyomdához több olyan mintakorong is beszerezhető, ami kifejezetten ezeket a mintákat tartalmazza, tigris, leopárd, kockás, pöttyös és rengeteg, anyaghoz hasonló minta.
A nagy mintákat jól lehet, nagy körmökre tenni, a zselébe is beépíthető.
3. Alkalmi körömdíszítések
A körömnyomdával számtalan különleges alkalomra készíthetsz magadnak körömdíszítéseket.
Karácsonyi körömdíszítések
Szilveszteri és Valentin napi körömdíszítések
 
Karácsonyi körömdíszítések, szilveszteri körömdíszítések, Valentin napi körömdíszítések, menyasszonyi körömdíszítések. Készíthetsz húsvéti, virágos, lepkés, hópelyhes, csillagos, állatos, focis, vagy akár pókeres, körömdíszítéseket is. A mintakorongokon, minden alkalomra találsz köröm mintákat.  
4. Számtalan mintázási lehetőség.
A több mintából, a különböző körömlakk színekkel, és a kettő kombinációjával, gyakorlatilag végtelen lehetőséget és új díszítési ötletet nyújtanak. Ezzel annyira bőséges mintavariáció készíthető, hogy megunhatatlanná teszi a díszítést.
Más díszítések használata.
Az eddig használt díszítéseket is jól ki tudod egészíteni a körömnyomdás mintákkal, ezzel újabb egyéni díszítéseket készíthetsz. Jó példa erre, a strassz kővel, vagy dekorlakkal utódekorált, körömnyomdás díszítés.
5. Más tárgyak díszítése.
A minta, minden olyan felületre elkészíthető, amire ráragad a körömlakk. Díszíthető, saját köröm, műköröm, tipp, zselé és minden ismert műköröm. Ezen kívül akár, napszemüvegre, vagy mobiltelefonra és egyéb tárgyakra is nyomdázhatunk.
6. Könnyen megtanulható.
Az egyszerűsége miatt, könnyen megtanulható, és gyorsan látványos díszítések készíthetőek. Az alapok megtanulása után, bonyolultabb, különleges díszítések is készíthetők.
7. Kedvező ár.
A körömnyomdás apró és tökéletes mintáinak egyetlen konkurense van, amivel ilyen minőségű és részlet gazdag díszítés készíthető, a körömnyomtató gép. A géppel bármit rányomtathatsz a körmödre tökéletes minőségben.
Egy ilyen gép több százezer forintba kerül, aminek a beszerzését kizárólag szakembereknek javasolnak.
A körömnyomda ennek a gépnek az egyszerűbb és lényegesen olcsóbb variációja. Nem kell szakembernek lenned, hogy az alapokat beszerezd. Az elinduláshoz szükséges kellékeket, pár ezer forintból, már megszerezheted, és a profi felhasználói szint sem kerül lényegesen többe.
8. Tartósság.
A körömnyomda annyira egyszerű, hogy nincs, mi elromoljon benne, használata gyakorlatilag örökéletű.
9. Végül számoljunk egy kicsit együtt.
Belegondoltál már abba, hogy ha kéthetente megcsináltatod a körmeidet, mennyi pénzébe kerül? Ha csak minden második alkalommal magadnak készíted el több 10. 000. - Ft spórolhatsz évente.
Gyorsan végzel, minden körmön egyformák lesznek a díszítések, és a végtelen számú variációk miatt, mindig tudsz új díszítéseket készíteni. Ezzel az egyszerű körömdíszítő készlettel pénzt és időt spórolhatsz meg. Nem létezik egyszerűbb, minden téren rugalmas, és nem utolsósorban olcsóbb körömdíszítés, amivel ilyen minőségű díszítést végezhetsz.
 



Jelenlegi ára: 3 890 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 19:39
. Körömdíszítő szett nyomda ( DIY NAIL ) AKCIÓS!! - Jelenlegi ára: 3 890 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése