2011. július 14., csütörtök

Bazi Nagy Görög Lagzi - Nia Vardalos Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz.
Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is.
Toula 30 éves, szülei chicagói éttermében, a Táncoló Zorbá ban dolgozik, elhanyagolja magát, és családja legnagyobb rémületére semmi jelét nem mutatja, hogy kedve volna végre megházasodni és gyerekeket szülni. Az apja már bármilyen vővel kiegyezne. Pontosabban: majdnem bármilyennel.
De Toula , az örök lázadó egyszer csak megszabadul a szemüvegétől, egyre szexibbenférfiát, Iant, aki szőke, nem görög, és még vegetáriánus is.
Elszabadul a pokol! De nincs mese: az apának el kell viselnie Iant, Iannek el kell viselnie új családját, és Toulá nak el kell viselnie, hogy szerettei képtelenek elviselni egymást…
Tom Hanks igazán tudja, mit szeret a közönség! Ő volt ugyanis az, aki - görög származású felesége javaslatára - producerként felkarolta a forgatókönyvet, és tető alá hozta a filmet, amely minden idők legeredményesebb független filmje lett, és közel háromszázszor hozta vissza a befektetett költségeket! A Bazi nagy görög lagzi jelenleg egyike minden idők 30 legeredményesebb filmjének!
Extrák:
Pillantás a színfalak mögé
Interjú az alkotókkal és a szereplőkkel
Előzetesek



Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Az aukció vége: 2011-07-19 06:18
. Bazi Nagy Görög Lagzi - Nia Vardalos Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése